Milliardkontrakt for Aker Solutions

Kontraktsarbeidet skal ledes fra Oslo, mens selve kabelproduksjonen skal skje hos Aker Solutions i Moss. Kablene skal ifølge avtalen leveres mot slutten av 2018. Av meldingen som Aker Solutions fredag sendte ut, går det fram at man ikke ønsker å offentliggjøre verken navn på kunden eller til hvilket felt styringskablene skal leveres til. Mediekontakt Stina Kildedal-Johannessen i Aker Solutions gir følgende kommentar i en mail:
– Kontrakten gir oss arbeid ved umbilicals-virksomheten i Moss i lengre tid fremover, til utgangen av 2018. Vi starter arbeidet umiddelbart og ser for oss på sikt at det kan bli behov for å ta inn noen ekstra ressurser på lokasjonen. Vi er svært glade for å ha vunnet denne viktige kontrakten og ser fram til å levere prosjektet på en god og effektiv måte.

Aker Solutions i Moss er en av de sentrale medlemsbedriftene i VIKEN Teknologinettverk, og leder i VIKEN Teknologinettverk, Hans Bjørn Paulsrud, er kjempefornøyd.
– Nå er det all grunn til å heise flagget. Dette er med på å løfte alle bedriftene som er med i nettverket. I dag blir det feiring, sier Paulsrud.

Mer info: https://www.moss-avis.no/okonomi-og-naringsliv/moss/aker-solutions/milliardkontrakt-for-aker-solutions/s/5-67-512887Glem ikke å dele dette!