Webinar

Velkommen til en ny webinarserie for medlemmer i VIKEN Teknologiklynge! VIKEN Young ønsker med dette å tilby tre praktiske moduler som skal inspirere deg til å prøve ut nye metoder og tilnærminger i din hverdag. Med noen få ukers mellomrom vil du få nytt påfyll i effektive økter på 2,5 timer.

VIKEN Young logo

Hvem passer kurset for?

Kurset er i regi av VIKEN Young, er åpent for alle medlemmer av VIKEN Teknologiklynge 4.0 og er svært relevant for personer som arbeider i store eller små prosjekter i bedriftene.

  • Korte faglige introduksjoner
  • Gjennomgang av ulike verktøy
  • Oppgaver og gruppediskusjon
  • Mulighet for spørsmål & svar
Jonas Aakre
Jonas Aakre

Kursholder, Jonas Aakre, tar i utgangspunkt i egne erfaringer og metoder fra sin populære verktøykasse: Prosjekthåndboka.

NB!

  • De tre kursmodulene henger tematisk sammen, men kan også gjennomføres uavhengig av hverandre.
  • Begrenset antall plasser. Klyngemedlemmer og påmeldte til alle 3 moduler får 1. prioritet.
Modul 1 - 03. februar kl. 12.00 - 14.30 / via Zoom

Hvordan gi prosjekter en bedre start?

Mye av grunnlaget for å lykkes i prosjekter legges før gjennomføringen starter. Hvordan kan du sørge for at dine prosjekter får den starten de fortjener - ved hjelp av proaktiv planlegging?

Modul 2 - 24. februar kl. 12.00 - 14.30 / via Zoom

Hvordan bygge en feedback-kultur?

Vi har alle meninger om hva som er bra og hva som er dårlig på en arbeidsplass, men deler det ikke alltid med hverandre.  Hva er verdien av god feedback? Hva gjør at tilbakemeldinger ikke fungerer? Og hvordan gå frem for å lykkes?

Modul 3 - 17. mars kl. 12.00 – 14.30 / via Zoom

Hvordan lede vanskelige samtaler?

Som leder, ansatt eller kollega er det noen ganger mer fristende å stikke hodet i sanden enn å gå inn i samtaler med tematikk (og personer) som utfordrer oss. Må det være slik? Og hvordan kan du gjøre de vanskelige samtalene enklere?Glem ikke å dele dette!